Topic ~ Sărbătoreşti ziua de naştere?

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 11
Vizualizări: 1964
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1443-s-rb-tore-ti-ziua-de-na-tere]~ Sărbătoreşti ziua de naştere?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Unii spun ca e pacat sa-ti sarbatoresti ziua de naștere, ei spun ca daca spui "La multi ani!" unei persoane, inseamna ca ii dai slava acelei persoane. Voi ce parere aveti?
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu e pacat sa-ti sarbatoresti ziua de nastere, insa devine pacat atunci cand te distrezi pe muzica necrestina si consumi anumite bauturi alcoolice! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagZilele de nastere trebuie sarbatorite in post si rugaciune, totul spre slava Domnului! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Este greu sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu esti sigur ca stii. Sincer, nu stiu daca e bine sau rau! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu imi sarbatoresc ziua de nastere! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nici eu nu mi-o tin. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Depinde, uneori da, alteori nu, dar nu vad nimic rau in asta, ca doar e o sarbatoare... ca Domnul ne-a mai dat inca un an pe pamant. Si ziua celor dragi o sarbatoresc; depinde de stare. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu mi se pare nimic rău. Eu, ziua mea mi-am petrecut-o acasă cu familia. Pentru mine e un prilej de sărbătoare, de bucurie și în care am putut să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să ajung cu bine vârsta de 16 ani. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Da. Dacă pot, de ce nu? Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dacă ți-o sărbătorești creștinește, eu cred ca nu este păcat! Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Întrebări şi răspunsuri >> Topic ~ Sărbătoreşti ziua de naştere? >> Topic ~ Sărbătoreşti ziua de naştere? | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.