Postează răspuns![]() | E important să mergi la biserică? Eu cred ca da. Voi? Optiuni topic |
![]() | Cand pot, merg, pentru ca acolo ma simt bine. Este foarte important. Optiuni postare ® |
![]() | E important. Si eu ma simt bine la Biserica. Optiuni postare ® |
![]() | Eu cred că da. Creștinii trebuie să meargă la biserică. Optiuni postare ® |
![]() | Am citit nu demult o carte; se numeste "Baraca", in care un om a avut onoarea sa se intalneasca personal cu Dumnezeu si i-a pus multe intrebari, printre care si faptul daca e important sa mergem la biserica sau la o religie. Si Dumnezeu i-a raspuns: "Bisericile si religiile, voi, oamenii, le-ati facut, pentru Mine e importanta relatia ta personala cu Mine." Si eu cred ca are dreptate, caci mantuirea e personala, nu colectiva, nu e rau sa mergem nici la biserica, dar daca nu mergem doar cu gandul de a ne intalni cu Dumnezeu, atunci mai bine sa nu mergem. Multi merg la biserica sa vada cine a mai venit, cine mai canta, cine mai predica, si atunci noi suntem surzi cand Domnul ne vorbeste. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() Denisa1 - Da. Imi place sa merg la biserica. Optiuni postare ® |
Replica la: Am citit nu demult o carte; se numeste "Baraca", in care un om a avut onoarea sa se intalneasca personal cu Dumnezeu si i-a pus multe intrebari, printre care si faptul daca e important sa mergem la biserica sau la o religie. Si Dumnezeu i-a raspuns: "Bisericile si religiile, voi, oamenii, le-ati facut, pentru Mine e importanta relatia ta personala cu Mine." Si eu cred ca are dreptate, caci mantuirea e personala, nu colectiva, nu e rau sa mergem nici la biserica, dar daca nu mergem doar cu gandul de a ne intalni cu Dumnezeu, atunci mai bine sa nu mergem. Multi merg la biserica sa vada cine a mai venit, cine mai canta, cine mai predica, si atunci noi suntem surzi cand Domnul ne vorbeste.de Salvatorul.Ro Am citit și eu cartea și cred că e o mare invenție. Multe lucruri nu potrivesc cu ceea ce spune Biblia despre Dumnezeu. Mi se pare că e prezentat acolo un Dumnezeu foarte flușturatic așa (o femeie, de fapt)... Pavel, în Evrei spune să nu ne părăsim adunarea... Eh, ce să zicem? Mergem după cineva care a avut un atac cerebral și posibil i-a jucat mintea feste sau după un om inspirat 100 % de Dumnezeu? Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Alte Creştine >> Topic ~ E important să mergi la biserică? | Salvatorul.ro
meniu prim