Topic ~ E important să mergi la biserică?

Postează răspuns
Raspunsuri: 6
Vizualizări: 2330
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1511-e-important-s-mergi-la-biseric]~ E important să mergi la biserică?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
E important să mergi la biserică? Eu cred ca da. Voi?
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Cand pot, merg, pentru ca acolo ma simt bine. Este foarte important. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
E important. Si eu ma simt bine la Biserica. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu cred că da. Creștinii trebuie să meargă la biserică. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Am citit nu demult o carte; se numeste "Baraca", in care un om a avut onoarea sa se intalneasca personal cu Dumnezeu si i-a pus multe intrebari, printre care si faptul daca e important sa mergem la biserica sau la o religie. Si Dumnezeu i-a raspuns: "Bisericile si religiile, voi, oamenii, le-ati facut, pentru Mine e importanta relatia ta personala cu Mine." Si eu cred ca are dreptate, caci mantuirea e personala, nu colectiva, nu e rau sa mergem nici la biserica, dar daca nu mergem doar cu gandul de a ne intalni cu Dumnezeu, atunci mai bine sa nu mergem. Multi merg la biserica sa vada cine a mai venit, cine mai canta, cine mai predica, si atunci noi suntem surzi cand Domnul ne vorbeste. Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Da. Imi place sa merg la biserica. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Replica la: Am citit nu demult o carte; se numeste "Baraca", in care un om a avut onoarea sa se intalneasca personal cu Dumnezeu si i-a pus multe intrebari, printre care si faptul daca e important sa mergem la biserica sau la o religie. Si Dumnezeu i-a raspuns: "Bisericile si religiile, voi, oamenii, le-ati facut, pentru Mine e importanta relatia ta personala cu Mine." Si eu cred ca are dreptate, caci mantuirea e personala, nu colectiva, nu e rau sa mergem nici la biserica, dar daca nu mergem doar cu gandul de a ne intalni cu Dumnezeu, atunci mai bine sa nu mergem. Multi merg la biserica sa vada cine a mai venit, cine mai canta, cine mai predica, si atunci noi suntem surzi cand Domnul ne vorbeste. de Salvatorul.Ro
Am citit și eu cartea și cred că e o mare invenție. Multe lucruri nu potrivesc cu ceea ce spune Biblia despre Dumnezeu. Mi se pare că e prezentat acolo un Dumnezeu foarte flușturatic așa (o femeie, de fapt)... Pavel, în Evrei spune să nu ne părăsim adunarea... Eh, ce să zicem? Mergem după cineva care a avut un atac cerebral și posibil i-a jucat mintea feste sau după un om inspirat 100 % de Dumnezeu? Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Alte Creştine >> Topic ~ E important să mergi la biserică? | Salvatorul.ro
meniu prim
Da, inima noastră își găsește bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt. ( Psalmii 33:21 )