Postează răspuns![]() | E bine ca baietii sa fie bucatari? Optiuni topic |
![]() | Barbatii trebuie sa fie misionari, sa predice evanghelia, sa mearga la un bolnav, sa cerceteze vaduva si orfanul, sa tina o zi de post si rugaciune pentru cei cu lipsuri, cu neajunsuri, pentru cei fara parinti! Barbatul, cand are o familie intemeiata, nu sta la bucatarie, merge in lucrarea Domnului! Optiuni postare ® |
![]() | |
![]() | Veau sa am sot bucatar, a fi bucatar e un dar de la Dumnezeu. E cel mai frumos lucru din partea sotului, sa isi ajute sotia la orice si sa o iubeasca. Nu doar la facut copii. Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: Barbatii trebuie sa fie misionari, sa predice evanghelia, sa mearga la un bolnav, sa cerceteze vaduva si orfanul, sa tina o zi de post si rugaciune pentru cei cu lipsuri, cu neajunsuri, pentru cei fara parinti! Barbatul, cand are o familie intemeiata, nu sta la bucatarie, merge in lucrarea Domnului!de Salvatorul.Ro Nu toti barbatii pot fi misionari, nu tot ce zboara se mananca. Optiuni postare ® |
E foarte bine ca un bărbat să gătească. Dacă vreți, am o bază biblică: Iacov a gătit o ciorbă de linte. Hm, ce ziceți? Domnul afirmă: "pe Iacov l-am iubit" (evident, nu din cauză că a știut să gătească), dar Iacov a fost bărbatul care s-a gândit la soție. Bărbaților nu le stă rău să fie casnici uneori, iar soțiile pot avea uneori probleme, așa că ajutorul soțului le-ar prinde bine. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
meniu prim