Topic * Bărbaţi bucătari!

Postează răspuns
Raspunsuri: 5
Vizualizări: 2444
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 2
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1572-b-rba-i-buc-tari]* Bărbaţi bucătari![/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
E bine ca baietii sa fie bucatari?
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Barbatii trebuie sa fie misionari, sa predice evanghelia, sa mearga la un bolnav, sa cerceteze vaduva si orfanul, sa tina o zi de post si rugaciune pentru cei cu lipsuri, cu neajunsuri, pentru cei fara parinti! Barbatul, cand are o familie intemeiata, nu sta la bucatarie, merge in lucrarea Domnului! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Este bine, pentru ca fiecare sot trebuie sa isi ajute sotia... Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagVeau sa am sot bucatar, a fi bucatar e un dar de la Dumnezeu. E cel mai frumos lucru din partea sotului, sa isi ajute sotia la orice si sa o iubeasca. Nu doar la facut copii. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Replica la: Barbatii trebuie sa fie misionari, sa predice evanghelia, sa mearga la un bolnav, sa cerceteze vaduva si orfanul, sa tina o zi de post si rugaciune pentru cei cu lipsuri, cu neajunsuri, pentru cei fara parinti! Barbatul, cand are o familie intemeiata, nu sta la bucatarie, merge in lucrarea Domnului! de Salvatorul.Ro
Nu toti barbatii pot fi misionari, nu tot ce zboara se mananca. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
E foarte bine ca un bărbat să gătească. Dacă vreți, am o bază biblică: Iacov a gătit o ciorbă de linte. Hm, ce ziceți? Domnul afirmă: "pe Iacov l-am iubit" (evident, nu din cauză că a știut să gătească), dar Iacov a fost bărbatul care s-a gândit la soție. Bărbaților nu le stă rău să fie casnici uneori, iar soțiile pot avea uneori probleme, așa că ajutorul soțului le-ar prinde bine. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic * Bărbaţi bucătari! >> Topic * Bărbaţi bucătari! | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )