Topic * Ruşinea...

Postează răspuns
Raspunsuri: 9
Vizualizări: 1894
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/448-ru-inea]* Ruşinea...[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ti-e rusine sa zici altora ca esti crestin?
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Niciodata sa nu spui niciodata.... sunt multi care spun cu mare usurinta ca nu se rusineaza, dar haidem sa fim sinceri.... cati dintre noi ne-am da viata pentru Isus daca am fi obligati cu pistolul la cap sau cine stie in ce alta imprejurare? Cine ar renunta la viata lui cu o mare bucurie stiind ca o face pentru Dumnezeu? Daca maine ar veni Isus pe pamant, cati dintre noi L-am lauda si am fugii spre El? Nu am fi oare multi care ne-am inspaimanta si ne-am ascunde? Haidem, fratilor, sa ne analizam si sa veghem. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nici mie nu mi-e rusine sa zic ca sunt crestin. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu, niciodata nu mi-a fost, nici nu-mi este rusine sa spun ca sunt crestin, ba mai mult, cu ajutorul Domnului, o dovedesc prin viata mea! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu mi-e rusine, ca stiu ce slava ma asteapta in cer, la Dumnezeu. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagDe ce sa-mi fie rusine ca sunt crestin? Din contra, ma laud, ca Dumnezeu a facut minuni in viata mea :x Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Mie nu-mi e rusine ca sunt crestin. Din contra, eu il laud pe Dumnezeu. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Adevarat este. Daca ne e rusine, nu suntem crestini, cu adevarat. Suntem numai de forma... noi trebuie sa fim cu adevarat, crestini! Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Nu mi-e rușine. Recent am fost să îmi fac o poză pentru panoul cu elevi olimpici, și o doamnă m-a întrebat: "Dar trebuie să îți faci neapărat poză cu batic?" Eu am răspuns: "Da, eu sunt pocăită și port batic totdeauna." Ea a replicat: "Așa de tânără..." Dar noi nu vedem așa lucrurile! Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Ruşinea... >> Topic * Ruşinea... | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !