Topic * Ţinutul de mână...

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 18
Vizualizări: 2018
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/452-inutul-de-m-n]* Ţinutul de mână...[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Credeti ca este pacat tinutul de mana?
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Este pacat, de la tinutul de mana se ajunge la lucruri rele! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Singurii care au dreptul sa se tina de mana sunt sotul si sotia! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu este adevarat. Nu este niciun pacat, parerea mea. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
steagDa, Biblia ne invata sa fugim de pacat, dar eu cred ca tinutul de mana nu este pacat, parerea mea. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Intr-adevar, tinand o fata de mana se nasc alte sentimente ce duc la pacat! Eu zic ca si o atingere mai tandra da nastere pacatului! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu, m-am referit aici la sot si sotie! Intre cei uniti prin casatorie nu este pacat! Parerea mea. Si daca gresesc, va rog sa ma corectati! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu consider pacat sa-ti manifesti iubirea in tineretile tale. Am 16 ani, si as tine o fata de mana cu placere, si in momentul cand faci asta, pur si simplu simti ca cel de langa tine te iubeste si atat. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu trebuie sa-ti zboare mintea spre alte lucruri! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da, asa este, sa nu ne zboare mintea cine stie unde, ca nu este bine. Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Ţinutul de mână... >> Topic * Ţinutul de mână... | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.