Topic * Cum v-aţi întors..... ?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 18
Vizualizări: 949
Membrii abonați 3
Membrii respondenti: 8
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/769-cum-v-a-i-ntors]* Cum v-aţi întors..... ?[/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Prin pocainta sincera,si mi-am dat seama ca fara El nu existam. Optiuni postare ®
David93
-David93 -
Prin credinta. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Eu m-am intors la Dumnezeu prin multe visuri adevarate. Slava lui Dumnezeu. Optiuni postare ®
Alex_jurca
-Alex_jurca -
Eu m-am întors la Dumnezeu prin moartea tatălui meu. Optiuni postare ®
Claudia30
-Claudia30 -
Eu, de mica mergeam la biserica, dar numai acum am inteles cat de important e Isus pentru mine. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Nu ar avea scrisul loc aici sa scriu cum m-am intors eu la Dumnezeu, dar voi scrie cateva randuri. Ma numesc Ion Marcel
si sunt din Constanta.
Acum 10 ani am cunoscut un prieten si el era pocait, iar eu nu am stiut, si m-a invitat la o cafea. Am vorbit cu el, si nu stiu cum am ajuns sa vorbim despre Dumnezeu. El mi-a zis ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu si eu l-am intrebat:
" Dar tu de unde stii ca este Fiul lui Dumnezeu?"
El mi-a zis ca asa scrie in Biblie si eu i-am zis ca nu este adevarat. Dupa aceea, mi-a citit din Biblie. In momentul acela, Dumnezeu mi-a strapuns inima si acest frate care imi vorbea din Cuvantul lui Dumnezeu avea din partea lui Dumnezeu un har nemaipomenit, si eu mai veneam pe la el, il mai ajutam la treaba si mi-a zis ceva, ca la ei la Biserica a fost o sora care vorbea prin Duhul Sfant. "
Si uite, Marcele, ce a vorbit Domnul prin sora asta...Iata tu ai un suflet in curte la tine si nu-i dai voie sa vina la Adunare. El, daca va veni, va aduce roada multa, cum aduce un pom roada multa." Eu cand am auzit asa ceva, am inceput sa râd de el, dar el a insistat de mine si mi-a zis:" Hai la noi la Adunare."
Si am stat si m-am gandit:" Hai ca merg." L-am intrebat când au Adunare si el mi-a zis ca Duminica dimineata la ora 09:00. M-am dus, si fratele asta mi-a zis:" Ce vezi ca facem noi, faci si tu." Asa am facut. Mie mi-a placut cel mai mult cand am auzit Cuvântul lui Dumnezeu.
Dupa ce s-a terminat Adunarea, m-am ridicat in picioare si i-am intrebat:" Cum sa ma pocaiesc?" Si ei mi-au zis sa umblu 6 Luni la Adunare si daca imi place, mi-au zis sa ma botez. Asa am si facut.
Optiuni postare ®
Strugaru
-Strugaru -
Prin auzirea Cuvântului Lui Dumnezeu. Optiuni postare ®
Martha
-Martha -
Ehe... prea multe de spus. Dumnezeu cand iti vorbește indiferent cat de împietrit esti, niciodata sa nu râzi, ptr ca iti vei da seama mai tarziu cu siguranță, de greseala pe care ai facut-o... in urma cu 3 4 ani sa ivit, si Dumnezeu mi-a vorbit printr-un frate ce avea darul prorociei, ca mă vrea aur curat... niciodata nu am înțeles si Chiar am luat in râs nici nu am vrut să ascult. Dar cand Dumnezeu te vrea pentru El, pentru El vei fi. Multumesc Dumnezeului meu iubit pentru tot. Cu lacrimi m-am intors si cu lacrimi ii voi sluji pana la capăt. Dumnezeu sa ma modeleze si sa ma frământe cum o vrea. Dar sa stiu ca la urmă voi fi cu El in ceruri sus. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Eu mam in tors la Dumnezeu prin multe minuni pe care leam avut prin vis si in realitate,si ai muktumesc nespus de mult doar lui Dumnezeu! Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> ~Viața~ >> Topic * Cum v-aţi întors..... ? >> Topic * Cum v-aţi întors..... ? - pagina 2 | Salvatorul
meniu prim
Cei cu inima stricată sunt o scârbă înaintea Domnului, dar cei ce umblă fără prihană îi sunt plăcuți. ( Proverbele 11:20 )