Arhivă toate mesajele instant administratori

Denysa
-§Denysa -
Acolo unde este Dumnezeu este bucurie,iubire si binecuvantare. O zi sub protectia lui Dumnezeu.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Psalmul142:1. Cu glasul meu strig către Domnul, cu glasul meu mă rog către Domnul 2. Îmi vărs necazul înaintea Lui şi-mi povestesc strâmtorarea înaintea Lui.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sint ceice intra pe ea. Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt ceice o afla. Aici sa fie casa celui vesnic sfant Aici sa aducem lauda si inchinare -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bbdd11. Pune-mă ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe braţul tău; căci dragostea este tare ca moartea, şi gelozia este neînduplecată ca Locuinţa morţilor; jarul ei este jar de foc, o flacără a Domnului.. (Cantarea cantarilor 8:6) -mm-
Denysa
-§Denysa -
Scrie.I Domnului cu inima,cu gândul,cu duhul cel putin un randulet.Iar El iti va trimite raspunsuri mii de pagini pline de DRAGOSTE si IMBARBATARE!
Alyalina
-¤Alyalina -
Poţi descoperi de ce se teme cel mai mult duşmanul tău observând cu ce încearcă să te sperie. (Eric Hoffer) fiți binecuvântați dragii mei! :)
Denysa
-§Denysa -
Isaia 44:1,2 Asculta acum,Iacove,robul Meu, Israele,pe care te.am ales!Asa vorbeste Domnul, care te.a facut si intocmit,si care de la nasterea ta este sprijinul tau:"Nu te teme de nimic,robul Meu Iacov,Israelul Meu pe care l.am ales.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Romani8:38 —39 Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am auzit un GLAS CERESC Ce imi soptea mereu: "o, dragul meu meu Eu te iubesc si-ti vreau binele tau.. sa stii eu nu vreau moartea ta , viata vreau sa-ti dau, durerea ta din inima deacuma sa ti-o iau." Indata am venit la El, asa cum ma aflam.. El pe sufletul meu ranit mi-a picurat balsam... :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant. Zice Domnul ! Deci daca, Isus Hristos este sfant, oare eu cum sunt? Vegheati dar, caci nu stiti ziua si ceasul in care va veni Fiul omului, si daca nu ne va gasi veghind si pregatiti pentru imparatie, Isus nu va lua nimic spurcat si intinat in ceruri sus. Sa ne pocaim, caci Cel ce vine va veni! :)
-
Pagina 104 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 104 | Salvatorul
meniu prim
Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină.