Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
5 lucruri sunt irecuperabile in viata: piatra dupa ce ai aruncat-o ... cuvintul dupa ce l-ai rostit ,ocazia dupa ce ai ratat-o ,timpul dupa ce a trecut si increderea dupa ce ai pierdut-o .echy. si .dstb. pentru ca ne esti alaturi!
Alyalina
-¤Alyalina -
Bine este sa astepti in tacere ajutorul Domnului. (Plangerile lui Ieremia,3:26) .dstb.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Vă scriu, copilaşilor, fiindcă păcatele vă sunt iertate pentru Numele Lui,Vă scriu, părinţilor, fiindcă aţi cunoscut pe Cel ce este de la început. Vă scriu, tinerilor, fiindcă aţi biruit pe cel rău. V-am scris, copilaşilor, fiindcă aţi cunoscut pe Tatăl,-am scris, părinţilor, fiindcă aţi cunoscut pe Cel ce este de la început!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Chiar dacă un om ar avea o sută de copii şi ar trăi mulţi ani – oricât de mult i s-ar mări numărul zilelor anilor lui – dar, dacă nu i se satură sufletul de bunătăţile agonisite de el şi dacă nici de înmormântare n-are parte, eu zic că o stârpitură este mai fericită decât el. (Eclesiastul 6:3) -mm-
Maddalina
-¤Maddalina -
Pe o cale unde toti se departeaza de bine, pe o cale in care toti tind dupa o lume moderna, pe o cale in care spinii sunt aruncati inaintea ta sa te impiedice sa mergi mai departe, ramai tu statornic. Ce daca e greu! pe calea unde sunt cele mai multe piedici, vor fi si cele mai multe fericiri! Rămai alaturi de El, si vei vedea!
Alyalina
-¤Alyalina -
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta ! .mys.
Alyalina
-¤Alyalina -
Toti gresim in multe feluri. Daca nu greseste cineva in vorbire, este un om desavarsit, si poate sa-si tina in frau tot trupul. (Iacov,3:2). .grija.
Alyalina
-¤Alyalina -
Eu sunt sarac si lipsit: grabeste sa-mi ajuti, Dumnezeule. Tu esti ajutorul si Izbavitorul meu: Doamne, nu zabovi!(Psalmii,70:5).grija.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Este scris în Biblie: 2Timotei 3:1-5. “Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine-mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Preaiubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucât aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă înveseliţi şi la arătarea slavei Lui,Si ma rog ca dragostea voastra sa creasca :)
-
Pagina 118 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 118 | Salvatorul
meniu prim
Să lăsăm ca mărturia noastră să fie scrisă cu litere destul de mari, ca lumea să o poată oricând citi!