Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
(RUGACIUNEA ZILEI)Doamne, vin in fata ochilor tai ! cu o durere in suflet si o dorinta care astept sa se implineasca de foarte mult timp ! stiu ca se va implini si ma vei ajuta !! ma incred in tine Doamne Dumnezeul meu ! iarta-ma caci am gresit sunt in pacatos in fata ta care iti cere ajutorul tau cel puternic ! priveste Doamne
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Frați Si Surori(IoN_MarceL) Vă Urez Un Nou An 2015 Binecuvantat Săi Mulțumim lui Dumnezeu ca am trecut Cu Ajutorul Domnului În 2015 săi Mulțumim în tot deauna Slavit Sa Fie Dumnezeu si 2015 am o Dorință in Inimiă sa ne Pocăim şi să ne Apropiem De Dumnezeu cu Toată Inima!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-noulan-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
LA MULȚI ANI ROMÂNIA .artifici. Şi Tuturor ROMĂNILOR DIN STRAINATATE,,,, DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE PE TOȚI!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
LA MULȚI ROMÂNIA .artifici. Şi Tuturor ROMĂNILOR DIN STRAINATATE,,,, DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE PE TOȚI!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.LMA. ROMÂNIA .sarbf2.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. frati si surori dupa cum vedeti am facut multe Modificari pe sait si in profil la fiecare Utilizatorilor veti vedea ca am facut .nou. intrati si la Resurse Crestine intrati si la forum sa vedeti Noile Modificari Facute Fiti Binecuvantati!!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Zambetul pe chip, o pace asemenea unui ocean linistit, o nadejde asemenea unei stea pe cer care niciodata nu se stinge... este doar o particica din binecuvantarile pe care Tatal ceresc ni le-a pregatit ... Trebuie doar sa te lasi in mana Lui, dandu-I viata ta in dar!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Mai este Putin Si Trecem În Noul An(2015)Săi Mulțumim Lui Dumnezeu si Fiului Isus Hristos Cu Ajutorul Domnului Am Ajuns pănă Aici,,, mai este puțină Vreme şi cel ce A zis ca eu voi veni la voi si vă voi Loua cu mine ca acolo unde sunt eu si tatăl meu sa fiți şi Voi Domnul Vine iar Noi sa Strigam Mereu AVA!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Sarbatori fericite sa aveti toti ;) :)
-
Pagina 130 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 130 | Salvatorul
meniu prim
Mântuiește, Doamne, poporul Tău, și binecuvântează moștenirea Ta! Fii păstorul și sprijinitorul lor în veci. ( Psalmii 28:9 )