Arhivă toate mesajele instant membrii

Paduraru
-Paduraru -
Lidiard
-Lidiard -
faptele apostolilor 2:34 35
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu sunt niciodata la pamant; sunt sau in picioare,sau ma ridic si daca totusi viata ma pune jos la pamant, ingenunchi; nu e asa ca e cea mai buna pozitie pt a ma ruga???…pe picioareletale vezi de ce esti tu in stare,dar pe ghenunchi vei vedea de ce e in stare Dumnezeu… :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Buna Dimineața Frați Şi Surori Fiți Binecuvăntați De Domnul Isus Măntuitorul Nostru :)
Alyalina
-Alyalina -
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! .trista. .nb.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
În adevăr, v-am făcut cunoscut puterea şi venirea Domnului nostru Isus Hristos, nu întemeindu-ne pe nişte basme meşteşugit alcătuite, ci ca unii care am văzut noi înşine cu ochii noştri mărirea Lui.(2 Petru,1:16)
Nicusor
-Nicusor -
.mys. Va Doresc O zi plinà de Iubire si sà fiti Iubiti de Domnul Isus .
Alyalina
-Alyalina -
Azi e o zi trista pentru mine, nu as vrea ca sa o impart cu nimeni, dar indeferent cum ar fi , eu vreau sa iti spun incet, .trista. sa nu uiti a zimbi! .grija.
Alyalina
-Alyalina -
Azi e o zi trista pentru mine, nu as vrea ca sa o impart cu nimeni, dar indeferent cum ar fi , eu vreau sa iti spun incet, .trista. sa nu uiti a zimbi! -myss-
Alyalina
-Alyalina -
Verset: "Căci Eu ştiu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde." Ieremia 29:11 .dstb.
-
Pagina 75 din 103
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 75 | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )