Arhivă toate mesajele instant membrii

Paduraru
-Paduraru -
pocaiestete omule pana nui prea tarziu
Paduraru
-Paduraru -
Limba este si ea un foc, este o lume de nelegiuiri. Ea este aceea dintre madularele noastre, care intineaza tot trupul si aprinde roata vietii, cand este aprinsa de focul gheenei. (Iacov,3:6)
Paduraru
-Paduraru -
az da ceva pt isus ca maine sar putea sa nu mai fii
Paduraru
-Paduraru -
doamne cand tu vei veni
Jony
-Jony -
Aş vrea ca fiecare răsărit de soare să îţi aducă ceva nou în viaţă,fiecare rază de lumină să îţi aducă bucurie,iar fiecare pas al tău să fie mai aproape de Dumnezeu. Blândeţea,pacea şi dragostea lui Isus să trăiască în tine. Dumnezeu să te poarte în carul Său de biruinţă! O săptămână binecuvântată tuturor!
Chicu_samuel
-Chicu_samuel -
Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele, rău, care spun că întunericul este lumină, şi lumina, întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune! - Isaia 5:20
Lidia4love
-Lidia4love -
Viata este un dar de la Dumnezeu :)
Nicusor
-Nicusor -
Caci noi sìntem lucrarea Lui , si am fost ziditi ìn Hristos Isus pentru faptele bune , pe cari le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte , ca sà umblàm ìn ele . Efeseni : 2.10 Fiti Binecuvìntati de Domnul Isus.
Chicu_samuel
-Chicu_samuel -
Fie drmul cat de greu
Fie lupta cat de mare
DOMNUL nea chemat sa fim
In aceasta lume SARE!!!
Paduraru
-Paduraru -
ce bine e sa sti ca ai in cer tata
-
Pagina 76 din 109
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 76 | Salvatorul.ro
meniu prim
Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.