Postări membru Salvatorul.Ro în topicul ~ E păcat să opreşti copiii?

E pacat sa opresti copiii, dar daca nu ai un serviciu stabil, nu poti sa cresti copii din cersit! In ziua de azi, multi frati umbla prin biserici si zic ca au multi copii ca sa-i ajute fratii!

Intră
E pacat de moarte sa opresti copiii, desi eu cunosc destule familii de crestini care cu asta se ocupa, vorba vine, dar asa procedeaza, opresc copiii, spunand: "Viata si asa e foarte grea... la ce ne mai trebuiesc copii?" Si ca ei fac foarte multi din ziua de azi. Nu ar fi chiar asa de rau daca oamenii ar fi in nestiinta, dar toti, mai ales cei crestini, fac acest lucru, cu buna stiinta si pe propriile lor constiinte. Domnul sa le dea minte si sa gandeasca ca nu e bine cum procedeaza, si sa puna odata punct acestor faradelegi.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Religie >> Topic ~ E păcat să opreşti copiii? >> Postări membru Salvatorul.Ro în topicul ~ E păcat să opreşti copiii? | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.