Postări membru Buble-estera în topicul * Păcat...?

Da... așa ceva nu am mai auzit! Cum să fie păcat să ai iubită, dar să ai SOȚIE la 18 să nu fie păcat?! Domnișoara câți ani trebuie să aibă? Vreo 16, probabil (când nici nu e majoră, dar mă rog...) Apoi... nu mai trăim pe vremea bunicilor, când se căsătoreau oamenii exagerat de tineri. Și bunica mea s-a căsătorit la 15 ani, din câte am înțeles. Eu, pe vremea aia, cred că îmi dădeam examenul de capacitate... După care am intrat la liceu. Și din câte mi se pare, cei mai mulți, la 18 ani sunt la liceu! Deci, iubirea cu vremea ei, iar învățatul cu vremea lui! Nu e bine să ai iubit sau iubită când nici măcar nu ai habar să prestezi un serviciu! După BAC, că facultate (cer prea mult), mai vorbim! Până atunci, cu burta pe carte... nu mai visați la Feți-Frumoşi și Ilene Cosânzene.

Intră
Hm, mie mi se pare puțin cam ciudat. Adică, unii au gânduri de căsătorie înainte de 18 ani? Și la 18 ani e foarte timpuriu, în ambele cazuri. Eu sunt de părere că ar trebui să fie vorba despre aşa ceva de la cel puțin 20 de ani încolo.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Tinerețea >> Topic * Păcat...? >> Postări membru Buble-estera în topicul * Păcat...? | Salvatorul.ro
meniu prim
Trecerea în revistă a fidelităţii şi binecuvântărilor din trecut ale lui Dumnezeu, te va încuraja şi îţi va da speranţă pentru astăzi.