Postări membru Ion_Marcel în topicul * Viaţa este grea?

Daca stim sa ne traim viața cum trebuie, nu este grea!

Intră
Cate kilograme are viata, daca este tot grea? Viata este ca un rucsac, greu sau usor, in functie de ce punem in el, fiecare.

Intră
Pot totul în Hristos care mă întărește. Cu Dumnezeu suntem mai mult decât biruitori prin orice încercare vom trece.

Intră
Viata este cea mai frumoasa ocazie in care poti sa experimentezi dragostea lui Dumnezeu si adevarata fericire in Isus Hristos! Viata este frumoasă, iar daca ti se pare grea... vreau sa-ti spun ca prin puterea lui Dumnezeu, ea este mai usoara. Viata inseamna sa fii liber, sa fii tu insuti si sa nu lasi ca vreun lucru sa te impiedice de a fi cu adevarat cine esti.

Intră
Viata e grea atunci cand nu mai poti respira sau cand respiri din greu, cand motorul vrea sa se opreasca (inima). Dar atata timp cat poti respira aer proaspat din plin si inima iti bate normal, viata e mai usoara decat crezi!

Intră
Da, e grea... poate ca asa este... Sunt abia la inceputul ei, dar sper ca Domnul sa ma ajute pe parcursul trairii mele pe acest pamant sa-I slujesc cat mai mult Lui si sa fiu pe placul celor din jur.

Intră
Trebuie sa stam alaturi de Domnul, indiferent de natura incercarilor prin care vom trece.

Intră
Viaţa poate e grea: cu bunele şi cu relele ei, dar cu Domnul mereu va fi mai uşoară pentru că El nu ne dă niciodată cât nu putem duce, şi tot ce ne dă e pentru că aşa trebuie, deoarece cu toţii avem o cruce de dus, nimeni nu e scutit, chiar dacă mulţi spun că nu au probleme şi încercări. Prin astea Dumnezeu ne pune la încercare credinta, şi tot El e Acela care ne scoate biruitori. Viaţa este grea pentru orice om, creştin sau nu. Aici nu se ţine cont de religii, contează cum se formează oamenii, şi mai ales, cu cine aleg să întâmpine greutăţile şi să le biruiască. Suntem o mână de ţărână în mâna Domnului, nimic mai mult.

Intră
De multe ori, viata e asa cum vrei sa fie... Multi ne-o facem grea "cu mana noastra".

Intră
Viata nu e grea, dar depinde cum ti-o faci si cum o traiesti. Daca o traiesti in pacat, normal ca e grea. Slujiti pe Domnul, si va fi usoara.

Intră

Pagina 1 din 2
Forum >> Tinerețea >> Topic * Viaţa este grea? >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Viaţa este grea? | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori iubim unele persoane fără să ne dăm seama.