Postări membru Ion_Marcel în topicul * Viaţa este grea?

Viata nu este grea daca stii sa o traiesti, mai ales in Domnul!

Intră
Viata e usoara... noi o ingreunam.

Intră
Domnul incearca si pedepseste pe cel pe care il iubeste.

Intră
Viata e frumoasa oricum e ea: usoara sau grea (de cele mai multe ori). E frumoasa.

Intră
Nu-i grea, atata timp cat Dumnezeu iti conduce pasii.

Intră
Viata este grea atunci cand noi vrem sa fim independenti. Atunci cand vei fi supus autoritatilor si lui Dumnezeu, in primul rand, vei fi usurat si viata ta va avea o semnificatie. De multe ori, viata ni se pare grea pentru ca noi ne comparam cu alti oameni din societate, si gandim ce viata grea avem: "daca as fi si eu ca acea persoana, viata mea a fi roz". Dragii mei, atunci cand noi suntem multumiti cu viata pe care o traim, suntem si fericiti si impliniti. Aici este secretul: sa fii multumit cu ceea ce esti. In societatea noastra sunt multi bogati, si totusi, au o viata foarte grea. Nu bogatia iti face viata ușoară, ci felul cum folosesti resursele tale. Eu sunt un tanar foarte sarac, sunt zile in care nici mancare nu avem in casa, dar vreau sa iti spun ca sunt foarte fericit, ca sunt multumit sa am un Dumnezeu viu si bogat, caci la El sunt toate lucrurile. Si mai ales ca El este Tatal meu. Trebuie sa fim multumitori cu ceea ce suntem si avem, caci daca traim, pentru El trăim, și daca murim, pentru El murim.

Intră

Pagina 2 din 2
Forum >> Tinerețea >> Topic * Viaţa este grea? >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Viaţa este grea? - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Încredițează-ți soarta în mâna Domnului, și El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. ( Psalmii 55:22 )