Postări membru Ion_Marcel în topicul * Editare în script

La mesaje instant am editat unde scria "Arhiva mesaje", si am inlocuit cu "Arhivă mesaje instant". Sper ca va place!

Intră
La Mesaje instant administratori am editat unde scria "Arhiva mesaje", si am inlocuit cu "Arhivă mesaje administratori".
Sper ca va place!

Intră
Pe meniu prim am pus meniul
Resurse creștine text, bineinteles, cu ajutorul lui Bordanc Nicu. Domnul Isus sa-l binecuvinteze!

Intră
La mesaje instant administratori, si la arhivă mesaje instant, am schimbat imaginile de apreciere. Aceasta imagine apare la orice articol la care dai apreciere. De asemenea, la meniul "Grupuri", am schimbat imaginea si am pus alta noua. Sper sa va placa noile imagini. Vrem sa facem acest site mai actractiv, si sa va placa!

Intră
Cu jocul fazan este de lucru mult, si eu nu stiu sa fac jocul fazan. Poate in viitor va pune Bordanc Nicu in script acest joc. Iti multumesc pentru intelegere!

Intră
Va informez ca voi edita mult in aceast script. Ce stiu, fac, ce nu stiu, nu fac. De aceea va invit si pe voi sa imi spuneti cum ar fi mai bine editat in script. Ma refer la meniuri si la altele. Astept si sugestiile voastre!

Intră
Da, o sa fac și asta, să se poată descarca albumul întreg, iar la fiecare melodie vei fi taxat cu 10 lei și ți se vor retrage din lei!

Intră
Am editat cand te loghezi pe site... inainte scria "Salutare tuturor!", iar eu am editat asa: "Pace tuturor! Bine v-am găsit!" Sper ca am editat bine asa, pentru un site crestin. Va astept si pe voi cu pareri!

Intră
La prieteni, am scos optiunea
"Trimite mass prietenilor", pentru ca prin asta se poate face reclama cu alt site, lucru ce este interzis pe site-ul Salvatorul.Ro!

Intră
Va aduc la cunostinta ca acest script a fost luat de pe internet din anul 2011, si modificat de la zero de Bordanc Nicu!

Intră

Pagina 1 din 2
Forum >> Administrare >> Topic * Editare în script >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Editare în script | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci în veac ține îndurarea Lui! ( Psalmii 136:1 )