Topic ~ Mersul la mare

Postează răspuns
Prima paginaUltima paginaRaspunsuri: 24
Vizualizări: 2896
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/328-mersul-la-mare]~ Mersul la mare[/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagE păcat la mare. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Un creştin adevărat şi cu frică de Domnul nu merge la mare. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu este pacat sa mergi la mare. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu, mersul la mare, il consider un pacat. Am avut ocazia sa merg la bai de apa sarata, dar nu am mers, din cauza ca mi-a fost rusine, si partea a doua, e pacat. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu consider ca nu este pacat. Eu merg la mare, fac baie, ma relaxez si n-am treaba cu nimeni. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu cred ca te poti uita la o femeie aproape goala, sa nu o poftesti. Mai ales, baietii care nu sunt casatoriti. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Daca şi asta e pacat, unde sa mai mergem? Cam peste tot, numai pacat... Pentru mine nu e pacat. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu merg la mare ori de câte ori am ocazia Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Mie îmi place la mare... sa stau în apă toata ziua, să înot, sa fac baie. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu consider ca nu este nici un pacat sa mergi la mare sa faci baie. Eu merg in fiecare an, nu ma intereseaza ce zic altii. Optiuni postare ®
-
Pagina 2 din 3
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> România >> Topic ~ Mersul la mare >> Topic ~ Mersul la mare - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.