Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu suspine daca ai cazut, cu tine e Pastorul, El nu te lasa batut, asteapta-i ajutorul! Nu suspina cand ai in cer atata bogatie, chear daca planurile-ti pier speranta ta e vie. Nu suspina cand drumu-i greusi-ades te-necearca plansul, increde-te in Dummezeu si vei primi raspuns!!!
Alyalina
-¤Alyalina -
Ma intereseaza ce gindeste Dumnezeu.Restul sunt detalii (Albert Einstein)
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Ioan8:29. Cel ce M-a trimis este cu Mine; Tatăl nu M-a lăsat singur, pentru că totdeauna fac ce-I este plăcut.”
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Se Anunță pe la Teliviziuni și posturi de Radio că între data de 20/09 respectiv 28/09/2015 vine Sfârșitul lumii,Minciuni de ale lor Aici aveți Dovada citiți Asta! Matei Capitolu 24 Tot Citițil Vă Rog -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
DOMNUL ISUS va iubeste nu lasa ca timpul sa treaca ca ogoarele sunt gata de recolta dar lucatori unde sunt vino poti fi un lucrator in gradina lui DOMNUL ISUS HRISTOS ISUS HRISTOS va iubeste stiti de unde stiu? IOAN 3:16 FINCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA SI-A DAT PE SINGURUL SAU FIU CA ORCINE CREDE IN EL SA NU PIARA -mm-
Elyyo
-±Elyyo -
Fara tine Doamne, viata mea nu are rost ! [fisier=15344]La Tine caut adapost.mp3[/fisier]
Dory
-±Dory -
Dragostea nu face rău aproapelui.
Alyalina
-¤Alyalina -
Pretuieste fiecare moment pe care il ai, tine minte ca timpul nu asteapta pe nimeni, ieri a fost istorie, maine va fi mister , dar azi este un dar de la Dumnezeu. .artif22. .LMA.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Ioan2:15. Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. 16. Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
2 Ioan2:15. Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. 16. Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
-
Pagina 106 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 106 | Salvatorul
meniu prim
Încredițează-ți soarta în mâna Domnului, și El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. ( Psalmii 55:22 )