Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului. (Apoc.3:10)
Elyyo
-±Elyyo -
Dă-ne Doamne mie şi naţiunii, Credinţa Fiului Tău când şi-a asumat păcatul lumii
Dory
-±Dory -
Binecuvinteaza suflete pe Domnul Si nu uita niciuna din binefacerile lui.
Alyalina
-¤Alyalina -
Un cuvânt spus la vremea potrivită sunt ca nişte mere de aur într-un cosulet de argint! .dstb. drag a prietena!
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Corinteni13:3 Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Taria Lui Dummezeu sa te conduca..Puterea Lui sa te tina..Intelepciunea Lui sa te calauzeasca..Viziunea Lui sa te lumineze..Urechea Lui sa te asculte..Mana Lui sa te sprijineasca..Bratul Lui sa te apere..Duhul Lui sa te umbreasca si binecuvantarea Lui sa te insotteasca gby -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ai un Dumnezeu care te aude , puterea dragostei in spatele tau, Duhul Sfânta in tine , si tot cerul deasupra ta. Daca il ai pe Pastor, ai har pentru fiecare pacat, calauzire la fiecare rascruce, o lumina pentru fiecare colt si o ancora in fiecare furtuna. Ai tot ce ai nevoie cine ti- ar putea lua toate acesatea?
Elyyo
-±Elyyo -
Dumnezeu nu lasa nimic la intamplare ! Totul vine si pleaca cu un scop.
Dory
-±Dory -
Isus te iubeste
Alyalina
-¤Alyalina -
Ziua de ieri e istorie, ziua de mâine e mister, ziua de azi e un dar de la Dumnezeu bucura-te de acest dar .grija. .trista.
-
Pagina 107 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 107 | Salvatorul
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!