Arhivă toate mesajele instant administratori

S4ndw1
-±S4ndw1 -
Psalmul20:6. Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit! Nu poti deveni parte din poporul lui Dumnezeu, care este Biserica lui Christos, printr-un act de vointa, sau prin schimbare de caracter, sub influenta anumitor persoane din conducerea bisericii, ci trebuie sa fii nascut din nou din Samanta lui Dumnezeu! -mm-
Dory
-±Dory -
Dragostea crede totul răbda totul, nadajduieste totul, acum dar rămân acestea trei credinta nădejde Si dragostea dar cea mai mare dintre ele este dragostea. Dumnezeu este dragostea.mult pace..
Alyalina
-¤Alyalina -
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu! .dstb.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Ioan1:7 Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De aceea spune despre ei: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Dacă-i ţin depărtaţi printre neamuri, dacă i-am risipit în felurite ţări, totuşi le-am fost un Templu pentru câtăva vreme în ţara în care au venit.” (Ezechiel,11:16).
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bbdd11. "Sa vezi ce a pus Dumnezeu de pret intr-o persoana, nu este o arta, ci un dar...din dragoste. Cand lipseste acest dar, lipseste dragostea. E ca si cum ar fi o pauza, ar fi diferentiata...La Dumnezeu nu exista asa ceva, dragostea Lui este nelimitata!!!"
Elyyo
-±Elyyo -
nu uita ca Dumnezeu vrea sa fim cu El, in slava..
Dory
-±Dory -
Te iubesc cu o iubire vesnică, de aceia ț păstreze bunătatea mea.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Eclesiastul9:11 Am mai văzut apoi sub soare că nu cei iuţi aleargă, că nu cei viteji câştigă războiul, că nu cei înţelepţi câştigă pâinea, nici cei pricepuţi, bogăţia, nici cei învăţaţi, bunăvoinţa, ci toate atârnă de vreme şi de împrejurări.
-
Pagina 109 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 109 | Salvatorul
meniu prim
De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării. ( Isaia 1:19 )