Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
-b- Oricât de nebăgaţi în seamă am fi în lumea aceasta, Domnul ne-a săpat pe palmele Sale şi ne poartă în dragostea Lui, prin puterea Jertfei de la Calvar,Dumnezeu să aibă milă de noi şi să ne binecuvânteze, să facă să lumineze peste noi Faţa Lui,.!
Elyyo
-±Elyyo -
Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic: ce pot să-mi facă nişte oameni? (Psalmii 56:4)
Denisa
-Denisa -
Sa stii dar ca Domnul Dumnezeul tau , este singurul Dumnezeu. El este un Dumnezeu credincios si Isi tine legamantul si indurarea pana la al miilea neam de oameni fata de cei cel iubesc si pazesc poruncile Lui. Deutoronom 7:9
Denisa
-Denisa -
Acolo unde este Dumnezeu este bucurie,iubire si binecuvantare. O zi sub protectia lui Dumnezeu.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Psalmul142:1. Cu glasul meu strig către Domnul, cu glasul meu mă rog către Domnul 2. Îmi vărs necazul înaintea Lui şi-mi povestesc strâmtorarea înaintea Lui.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sint ceice intra pe ea. Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt ceice o afla. Aici sa fie casa celui vesnic sfant Aici sa aducem lauda si inchinare -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.bbdd11. Pune-mă ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe braţul tău; căci dragostea este tare ca moartea, şi gelozia este neînduplecată ca Locuinţa morţilor; jarul ei este jar de foc, o flacără a Domnului.. (Cantarea cantarilor 8:6) -mm-
Denisa
-Denisa -
Scrie.I Domnului cu inima,cu gândul,cu duhul cel putin un randulet.Iar El iti va trimite raspunsuri mii de pagini pline de DRAGOSTE si IMBARBATARE!
Alyalina
-¤Alyalina -
Poţi descoperi de ce se teme cel mai mult duşmanul tău observând cu ce încearcă să te sperie. (Eric Hoffer) fiți binecuvântați dragii mei! :)
Denisa
-Denisa -
Isaia 44:1,2 Asculta acum,Iacove,robul Meu, Israele,pe care te.am ales!Asa vorbeste Domnul, care te.a facut si intocmit,si care de la nasterea ta este sprijinul tau:"Nu te teme de nimic,robul Meu Iacov,Israelul Meu pe care l.am ales.
-
Pagina 110 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 110 | Salvatorul
meniu prim
Primește în inimă doar ceea ce vine dintr-o inimă!