Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
Pretuieste fiecare moment pe care il ai, tine minte ca timpul nu asteapta pe nimeni, ieri a fost istorie, maine va fi mister , dar azi este un dar de la Dumnezeu. .artif22. .LMA.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Ioan2:15. Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. 16. Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
2 Ioan2:15. Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. 16. Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului. (Apoc.3:10)
Elyyo
-±Elyyo -
Dă-ne Doamne mie şi naţiunii, Credinţa Fiului Tău când şi-a asumat păcatul lumii
Dory
-±Dory -
Binecuvinteaza suflete pe Domnul Si nu uita niciuna din binefacerile lui.
Alyalina
-¤Alyalina -
Un cuvânt spus la vremea potrivită sunt ca nişte mere de aur într-un cosulet de argint! .dstb. drag a prietena!
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Corinteni13:3 Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Taria Lui Dummezeu sa te conduca..Puterea Lui sa te tina..Intelepciunea Lui sa te calauzeasca..Viziunea Lui sa te lumineze..Urechea Lui sa te asculte..Mana Lui sa te sprijineasca..Bratul Lui sa te apere..Duhul Lui sa te umbreasca si binecuvantarea Lui sa te insotteasca gby -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ai un Dumnezeu care te aude , puterea dragostei in spatele tau, Duhul Sfânta in tine , si tot cerul deasupra ta. Daca il ai pe Pastor, ai har pentru fiecare pacat, calauzire la fiecare rascruce, o lumina pentru fiecare colt si o ancora in fiecare furtuna. Ai tot ce ai nevoie cine ti- ar putea lua toate acesatea?
-
Pagina 113 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 113 | Salvatorul
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )