Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Am putea sa fim mai buni de-am incepe chiar de LUNI,sa-ntalnim ziua de MARTI mai atenti,mai cumpatati,sa ne lecuim de certuri cand intram in zi de MIERCURI,sa lucreze-n zi de JOI chiar si sufletul din noi,Vinerea sa ne-nvete a ierta,Sambata sa fim curati si cu toate impacati..Ca DUMINICA tot omul este asteptat de Domnul!!!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Strada care duce la viața nu este dreaptă! Există o curba numita SLABICIUNE,o alta numita TRISTETE si cauciucuri sparte numite DEZILUZII. Dar cu un motor numit VOINTA, o asigurare numita CREDINȚA si un sofer numit PRIETEN poti ajunge intr-un loc numit PARADIS !!! -mm-
Alyalina
-¤Alyalina -
Nu intoarceti rau pentru rau, nici ocara pentru ocara; dimpotriva, binecuvantati, caci la aceasta ati fost chemati: sa mosteniti binecuvantarea. (1 Petru,3:9).grija.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
2Corinteni7:11. Căci uite, tocmai întristarea aceasta a voastră, după voia lui Dumnezeu, ce frământare a trezit în voi! Şi ce cuvinte de dezvinovăţire! Ce mânie! Ce frică! Ce dorinţă aprinsă! Ce râvnă! Ce pedeapsă! În toate, voi aţi arătat că sunteţi curaţi în privinţa aceasta.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Romani13:10 Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea deci este împlinirea Legii.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
pastreaza neatinsa gradina inimii tale si nu o lasa in calea vanturilor care ar putea strica tot ce a sadit Dumnezeu in tine. Invata sa inlaturi tot ce te supara si se risipeste..si cauta sa aduni in sufletul tau numai ce iti aduce bucurie deplina in viata! -mm-
Elyyo
-±Elyyo -
Dumnezeu te iubeste pentru ca asa vrea El, nu pentru ceea ce tu crezi ca ai facut.
Dory
-±Dory -
Tot ce faceți sa fie facut cu dragoste.
Alyalina
-¤Alyalina -
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute! .dstb. prietene drag!
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Psalmul20:6. Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
-
Pagina 114 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 114 | Salvatorul
meniu prim
Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui!