Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină. .grija. si .echy.
Maddalina
-¤Maddalina -
Pentru a cunoaşte oamenii din viaţa ta, poate că ar trebui uneori să le întorci spatele, ca să vezi cine va veni să afle motivul purtării tale şi cine se va dovedi nepăsător.
Alyalina
-¤Alyalina -
Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină. .grija. si .echy.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Tuturor să aveți O Duminică Binecuvăntată alături de familia voastră alături de cei dragi și Domnul nostru Isus sa va Binecuvineteze Cu Viață Veșnică,Vă Salut cu Versetul (iuda 1:20)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Azi eu stau la umbra crucii si Iti mutltumesc frumos Caci din noaptea rece a mortii numai Tu Doamne m-ai scos. M-ai luat de mana dreapta, m-ai scapat de cainii rai M-ai urcat treapta cu treapta caci m-ai vrut printre ai Tai. :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
DUMNEZEU AUDE SI DIN CER RASPUNDE ATUNCI CAND IL VOM CHEMA, RUGA SI CANTAREA SA STRABATA ZAREA ORISIUNDE NOI NE VOM AFLA!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum :)
Maddalina
-¤Maddalina -
O simpla zi, si poate ultima, o simpla cale dar totusi complicata. Privesti in lume, ti se pare totu fermecator, faci un pas, inca unu.. te departezi de calea buna, lasi in urma adevaru care te.a ajutat, te.afunzi in patimi, cazi acolo, ti se pare ca nu mai ai scapare. Ce e asta? chemarea ce ti.o face lumea ție.
Alyalina
-¤Alyalina -
De la viata am primit lovituri de la iubire suferinta de la prieteni tradare dar de la Dumnezeu am primit putere .trista. fiti o binecuvintare si in ziua de azi prietene ! .dstb.
Alyalina
-¤Alyalina -
Inainte sa te rogi invata sa crezi inainte sa vorbesti invata sa taci inainte sa cheltui invata sa cistigi inainte sa scrii invata sa gindesti inainte sa renunti invata sa sa incerci inainte sa iti pierzi viata invata sa traiesti .trista.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
pe tine doar isuse....,pe tin' te voi urma...,pan la sfarsitul vietii voi face voia ta...,voi binecuvanta in veci numele tau...,slavit sa fi de acum isuse domnul meu.... :* :x
-
Pagina 114 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 114 | Salvatorul
meniu prim
Isus Hristos este Domn al domnilor. Isus Hristos este Rege al regilor. Isus Hristos vine în curând, ca să ne ia de pe pământ.