Arhivă toate mesajele instant administratori

Elyyo
-±Elyyo -
Dumnezeu te iubeste pentru ca asa vrea El, nu pentru ceea ce tu crezi ca ai facut.
Dory
-±Dory -
Tot ce faceți sa fie facut cu dragoste.
Alyalina
-¤Alyalina -
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute! .dstb. prietene drag!
S4ndw1
-±S4ndw1 -
Psalmul20:6. Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit! Nu poti deveni parte din poporul lui Dumnezeu, care este Biserica lui Christos, printr-un act de vointa, sau prin schimbare de caracter, sub influenta anumitor persoane din conducerea bisericii, ci trebuie sa fii nascut din nou din Samanta lui Dumnezeu! -mm-
Dory
-±Dory -
Dragostea crede totul răbda totul, nadajduieste totul, acum dar rămân acestea trei credinta nădejde Si dragostea dar cea mai mare dintre ele este dragostea. Dumnezeu este dragostea.mult pace..
Alyalina
-¤Alyalina -
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu! .dstb.
S4ndw1
-±S4ndw1 -
1Ioan1:7 Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
De aceea spune despre ei: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Dacă-i ţin depărtaţi printre neamuri, dacă i-am risipit în felurite ţări, totuşi le-am fost un Templu pentru câtăva vreme în ţara în care au venit.” (Ezechiel,11:16).
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.bbdd11. "Sa vezi ce a pus Dumnezeu de pret intr-o persoana, nu este o arta, ci un dar...din dragoste. Cand lipseste acest dar, lipseste dragostea. E ca si cum ar fi o pauza, ar fi diferentiata...La Dumnezeu nu exista asa ceva, dragostea Lui este nelimitata!!!"
-
Pagina 115 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 115 | Salvatorul
meniu prim
Căci căile omului sunt lămurite înaintea ochilor Domnului, și El vede toate cărările lui. ( Proverbele 5:21 )