Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bnziuaa. Trebuie sa zambesti chiar dak inima te doare....Trebuie sa razi chiar dak sufletul ti-e trist...Trebuie sa lupti pentru a invinge greutatile vietii...Trebuie sa stai aproape de ISUS pentru a putea fi BIRUITOR...!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bbdd11. Nu mai aduceti daruri de mancare nefolositoare, caci Mi-e scarba de tamaie! Nu vreau luni noi, Sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea! (Isaia,1:13).
Alyalina
-¤Alyalina -
Uneori un gind bun face mai mult decit 10000 de cuvinte !!! :) .dstb.
Alyalina
-¤Alyalina -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii! (Iacov,3:13) .dstb.
Alexx
-Alexx -
binecuvantarile domnului sa fie pestenoi sa putem privi plini de incredere in viitor stiind ca nu ni se poate intampla nimic decat ce a hotarat dumnezeu pentru noi.domnul sa va binecuvinteze.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Lãudati pe Domnul, toate neamurile, lãudati-L, toate popoarele! Cãci mare este bunatataea Lui fatã de noi, si credinciosia Lui tine in veci. Lãudati pe Domnul! (Psalmii 117 1:2) -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
DOMNUL ISUS va iubeste nu lasa ca timpul sa treaca ca ogoarele sunt gata de recolta dar lucatori unde sunt vino poti fi un lucrator in gradina lui DOMNUL ISUS HRISTOS ISUS HRISTOS va iubeste stiti de unde stiu? IOAN 3:16 FINCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA SI-A DAT PE SINGURUL SAU FIU CA ORCINE CREDE IN EL SA NU PIARA:) 
Elyyo
-±Elyyo -
cum as putea rasplati eu, iubirea-ti imensa?
Alyalina
-¤Alyalina -
Am iertat chiar daca sa dovedit ca nu s-a meritat .Am ajutat fara sa am fara nici o asteptare ... Am iubit chiar daca m-am ales cu rani Am oferit fara sa imi doresc nimik in schimb Am oferit incredere chiar daca mi-a fost tradata Dar nu regret pentru ca tot ce am facut a fost din suflet :)
Alyalina
-¤Alyalina -
Traieste pentru Domnul in fiecare zi ... si atunci vei putea spune dar numai traiesc eu si Hristos traieste in mine GALATENI 2:20 .grija.
-
Pagina 116 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 116 | Salvatorul
meniu prim
Cel mai înalt privilegiu care i se poate acorda unui om pe pământ este acela de a fi admis în cercul prietenilor lui Dumnezeu!