Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
Cand imi indrept putin privirea la tot ce am in jurul meu,ma simt dator cu multumirea sa ma intorc spre Dumnezeu .grija.
Alyalina
-¤Alyalina -
Poţi descoperi de ce se teme cel mai mult duşmanul tău observând cu ce încearcă să te sperie. (Eric Hoffer) .dstb.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Vrei să slăveşti pe Dumnezeu chiar cu gura ta? Nimic mai simplu. Salută-ţi fraţii cu ISUS HRISTOS ESTE DOMNUL ! Şi astfel slăveşti pe Dumnezeu conform(Filipeni 2:11)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bbns- Fugi de poftele tineretii,si urmareste neprihanirea,credinta,dragostea,pacea!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ai grija gura mica ce vorbesti,caci parintele de sus te priveste ne.încetat,ai grija gura mica ce vorbesti. Ai grija ochisor unde privesti caci parint,,OMUL FACE MULTE PLANURI IN INIMA LUI,DAR DOMNUL ESTE ACELA CARE HOTARASTE -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bndpp. Pe orice mlădiţă care este în Mine, şi n-aduce rod, El o taie; şi pe orice mlădiţă care aduce rod, o curăţă, ca să aducă şi mai mult rod,Acum voi sunteţi curaţi, din pricina Cuvântului pe care vi l-am spus,Rămâneţi în Mine, şi Eu voi rămâne în voi. După cum mlădiţa nu poate aduce rod.(ioan 15:2-3)
Maddalina
-¤Maddalina -
Fă din Dumnezeu sursa trăirii tale și nu da curs la vorbele oamenilor, ei de multe ori dau greș. Multe binecuvântări:) :*
Alyalina
-¤Alyalina -
Nu inceta niciodata sa crezi si sa speri oricite probleme ai avea, Dumnezeu nu te lasa. Iti va trimite suficienta forta pentru a trece peste toate .pwp2.
Alyalina
-¤Alyalina -
Pretuieste fiecare moment pe care il ai, tine minte ca timpul nu asteapta pe nimeni, ieri a fost istorie, maine va fi mister , dar azi este un dar de la Dumnezeu.
Alyalina
-¤Alyalina -
Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este Ajutorul si Scutul nostru.(Psalmii,33:20).
-
Pagina 122 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 122 | Salvatorul
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )