Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
va uram din partea echipei o zi minunata plina de pace cu mult har si binecuvintari!:) .grija.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salutare. Tuturor Echipa Salvatorul.Ro vă Dorim o Zi Binecuvăntată Tuturor,Fiți Binecuvăntatați de Domnul Isus Măntuitorul Nostru! -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bunvenit. Trebuie sa zambesti chiar dakă inima te doare....Trebuie sa razi chiar dakă sufletul ti-e trist...Trebuie sa lupti pentru a invinge greutatile vietii...Trebuie sa stai aproape de ISUS pentru a putea fi BIRUITOR...!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bnziuaa. Trebuie sa zambesti chiar dak inima te doare....Trebuie sa razi chiar dak sufletul ti-e trist...Trebuie sa lupti pentru a invinge greutatile vietii...Trebuie sa stai aproape de ISUS pentru a putea fi BIRUITOR...!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bbdd11. Nu mai aduceti daruri de mancare nefolositoare, caci Mi-e scarba de tamaie! Nu vreau luni noi, Sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea! (Isaia,1:13).
Alyalina
-¤Alyalina -
Uneori un gind bun face mai mult decit 10000 de cuvinte !!! :) .dstb.
Alyalina
-¤Alyalina -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii! (Iacov,3:13) .dstb.
Alexx
-Alexx -
binecuvantarile domnului sa fie pestenoi sa putem privi plini de incredere in viitor stiind ca nu ni se poate intampla nimic decat ce a hotarat dumnezeu pentru noi.domnul sa va binecuvinteze.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Lãudati pe Domnul, toate neamurile, lãudati-L, toate popoarele! Cãci mare este bunatataea Lui fatã de noi, si credinciosia Lui tine in veci. Lãudati pe Domnul! (Psalmii 117 1:2) -mm-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
DOMNUL ISUS va iubeste nu lasa ca timpul sa treaca ca ogoarele sunt gata de recolta dar lucatori unde sunt vino poti fi un lucrator in gradina lui DOMNUL ISUS HRISTOS ISUS HRISTOS va iubeste stiti de unde stiu? IOAN 3:16 FINCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA SI-A DAT PE SINGURUL SAU FIU CA ORCINE CREDE IN EL SA NU PIARA:) 
-
Pagina 122 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 122 | Salvatorul
meniu prim
Trăiește clipa, și apreciază valoarea celor ce îți influențează viața! ( Anonim )