Arhivă toate mesajele instant administratori

Elyyo
-±Elyyo -
cum as putea rasplati eu, iubirea-ti imensa?
Alyalina
-¤Alyalina -
Am iertat chiar daca sa dovedit ca nu s-a meritat .Am ajutat fara sa am fara nici o asteptare ... Am iubit chiar daca m-am ales cu rani Am oferit fara sa imi doresc nimik in schimb Am oferit incredere chiar daca mi-a fost tradata Dar nu regret pentru ca tot ce am facut a fost din suflet :)
Alyalina
-¤Alyalina -
Traieste pentru Domnul in fiecare zi ... si atunci vei putea spune dar numai traiesc eu si Hristos traieste in mine GALATENI 2:20 .grija.
Alexx
-Alexx -
Dumnezeul pacii,care prin sangele legamantului celui vesnic,a sculat din morti pe Domnul nostru Isus,marele Pastor al oilor,sa va faca desavarsiti in orce lucru bun,ca sa faceti voia Lui,si sa lucreze in noi ce-I este placut,prin Isus Hristos.A Lui sa fie slava in vecii vecilor!Amin.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile,caci aceasta este Voia lu Dumnezeu in Isus Hristos Tinerete ca zorii esti de trecatoare. .tinerete zgarcita ejti cu fiecare. . .tinerete cu fiecare an ce trece tu pleci si nu te mai intorci -yeah- -yes-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Lasa Lumina sa-ti conduca pasii,lasa iubirea sa-ti conduca inima,lasa Dragostea sa-ti conduca viata,lasa-L pe Dumnezeu sa le conduca pe toate! Eu lupt pentru Tine,Tu razboiul biruesti,Tu lupti pt mine sa-mi arati ca ma iubesti..vramasului prin legamant,i-am declaat razboi..dar noi suntem copii Tai si Tu lupti pentru noi! -mm-
Elyyo
-±Elyyo -
Nu suspine daca ai cazut, cu tine e Pastorul, El nu te lasa batut, asteapta-i ajutorul! Nu suspina cand ai in cer atata bogatie, chear daca planurile-ti pier speranta ta e vie. Nu suspina cand drumu-i greusi-ades te-necearca plansul, increde-te in D-zeu si vei primi raspuns!!!
Maddalina
-¤Maddalina -
nu cere perfectiune in tot ceea ce faci,ci cere intelepciune pentru a nu repeta greselile" :*
Alyalina
-¤Alyalina -
Nu ma rog la Dumnezeu sa imi rezolve problemele si ma rog ca sa pot sa trec peste ele !!! .echy.
Alyalina
-¤Alyalina -
o zi frumoasa cu multe binecuvintari .grija.
-
Pagina 123 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 123 | Salvatorul
meniu prim
Adevărat, adevărat vă spun că dacă păzește cineva Cuvântul Meu, în veac nu va vedea moartea. ( Ioan 8:51 )