Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Fiul Celui Prea Inalt va veni cu toti ingerii,toti de la Adam si Eva pana la venirea Lui vor fi inviati mai intai cei pt viata vesnica,apoi cei vii cu cei adormiti vor fi schimbati si vor arata asemenea ingerilor,caci asa sunt si lumile din univers.Avem Adevarul,Credinta,Duhul Sfant e cu noi,dar dragostea spirituala. -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea, pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin. (1 Petru,4:11).
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Te-a vindecat cand te-a durut, Te-a ridicat cand ai cazut, Cand trist ai fost te-a mangaiat, Cand n-ai avut belsug ti-a dat, Pacatul cand te-a apasat iertare-n dar tot El ti-a dat, Cand nu vedeai te-a luminat, Cand nu credeai ti-a aratat cum sa traiesti cu-adevarat, Acesta e Isus cel minunat. -mm-
Alyalina
-¤Alyalina -
5 lucruri sunt irecuperabile in viata: piatra dupa ce ai aruncat-o ... cuvintul dupa ce l-ai rostit ,ocazia dupa ce ai ratat-o ,timpul dupa ce a trecut si increderea dupa ce ai pierdut-o .echy. si .dstb. pentru ca ne esti alaturi!
Alyalina
-¤Alyalina -
Bine este sa astepti in tacere ajutorul Domnului. (Plangerile lui Ieremia,3:26) .dstb.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Vă scriu, copilaşilor, fiindcă păcatele vă sunt iertate pentru Numele Lui,Vă scriu, părinţilor, fiindcă aţi cunoscut pe Cel ce este de la început. Vă scriu, tinerilor, fiindcă aţi biruit pe cel rău. V-am scris, copilaşilor, fiindcă aţi cunoscut pe Tatăl,-am scris, părinţilor, fiindcă aţi cunoscut pe Cel ce este de la început!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Chiar dacă un om ar avea o sută de copii şi ar trăi mulţi ani – oricât de mult i s-ar mări numărul zilelor anilor lui – dar, dacă nu i se satură sufletul de bunătăţile agonisite de el şi dacă nici de înmormântare n-are parte, eu zic că o stârpitură este mai fericită decât el. (Eclesiastul 6:3) -mm-
Maddalina
-¤Maddalina -
Pe o cale unde toti se departeaza de bine, pe o cale in care toti tind dupa o lume moderna, pe o cale in care spinii sunt aruncati inaintea ta sa te impiedice sa mergi mai departe, ramai tu statornic. Ce daca e greu! pe calea unde sunt cele mai multe piedici, vor fi si cele mai multe fericiri! Rămai alaturi de El, si vei vedea!
Alyalina
-¤Alyalina -
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta ! .mys.
Alyalina
-¤Alyalina -
Toti gresim in multe feluri. Daca nu greseste cineva in vorbire, este un om desavarsit, si poate sa-si tina in frau tot trupul. (Iacov,3:2). .grija.
-
Pagina 124 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 124 | Salvatorul
meniu prim
Frica de Domnul este un izvor de viață, ea ne ferește de cursele morții. ( Proverbele 14:27 )