Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Preaiubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucât aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă înveseliţi şi la arătarea slavei Lui,Si ma rog ca dragostea voastra sa creasca :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.bbdd11. O noua dimineață... pasesc cu pași timizi in universul acestei noi zile. Caut zâmbete, caut oameni ce stiu sa isi impartaseasca zambetul lor cu mine, sa ma ajute sa nu uit sa rad, sa traiesc. Da,si eu zâmbesc, si le zambesc lor din toata inima. Uneori un zâmbet -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. ANUNT! Evenimente Noi! Si Membrii Conectati Leam mutat Jos Deasupra De Deconectare fiti Binecuvantati de Domnul Isus!!La Conectati am pus noi simboluri de fata si de baiat sper ca o sa va placa ramaneti alaturi cu Noi surprize va Asteaptam!! -mm-
Alyalina
-¤Alyalina -
Atunci cand simti ca totul in jur se prabuseste mergi mai departe. Daca ai prieteni adevarati te vor ajuta, daca nu trebuie sa gasesti singur forta de a continua...:( .grija.
Alyalina
-¤Alyalina -
De la 22:20 .generall. sa discutam cel putin citeva minute impreuna .echy.
Alyalina
-¤Alyalina -
De la 22:20 .generall. sa discutam cel putin citeva minute macar .aiki.
Alyalina
-¤Alyalina -
„Nebunul îşi arată toată patima, dar înţeleptul o stăpâneşte”. A ştii când să nu vorbeşti este adesea mai important decât să ştii ce să spui. La asta s-a gândit şi Pavel: „Nici un cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud” (Efeseni 4:29) .grija.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sint ceice intra pe ea. Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt ceice o afla,, Aici sa fie casa celui vesnic sfant Aici sa aducem lauda si inchinare Acelui care este vesnic viu si sfant -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
De aceea, frati sfinti, care aveti parte de chemarea cereasca, atintiti-va privirile la Apostolul si Marele Preot al marturisirii noastre, adica Isus, (Evr.3:1)
Alyalina
-¤Alyalina -
.pace. fiti binecuvintati dragii mei! .echy.
-
Pagina 125 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 125 | Salvatorul
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )