Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.snv. Bine Ati Venit Tuturor daca vreti Muzica SMS-URI poezi imagini crestine devoitionale meditați Maxime Intrați la Extra Meniu Aici vă Astepta 50.000 de mii de Resurse Crestine Trimiteți Celor Dragi Voua Fiți Binecuvantați♥ :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Spală-mi Doamne gândul, Spală-mi Doamne viaţa, Şi mă fă asemeni cu Tine mereu. Numai Tu urci zorii şi împrăştii ceaţa, Numai Tu eşti scutul şi răs :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.suntem. Cei Ce Nu Ați Fost pe Chat Aseară la Camera ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~ Puteți să Citiți Arhiva Fiți Binecuvantați O Zi Buna Tuturor!Vă Aşteptam si diseara tot de la ora 21:30 Tot la Camera chat ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~Sarbatorea asta Ține pana Vineri! :)
Alyalina
-¤Alyalina -
.art2.ADEVARUL PUR E CA ENERGIA PUTERNIKA A LUMINII!!!!!!!!.wechendp.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-todi- [topic=1274]ZIUA DOMNULUI[/topic] :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cu gandul-aripa, cu ruga-inalt, s-aveti in iubire-un septembrie cald! Cu cerul sub pleopa, cu raze si cant, S-aveti in traire-un septembrie bland! Cu stropi de lumina, privind doar in sus, S-aveti un septembrie, plin de Isus.
Alyalina
-¤Alyalina -
.bineativenit. Domnul sa va aiba in paza si in aceasta zi frumoasa!!!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bnd- Pazeste dar legile si poruncile Lui, pe care ti le dau azi, ca sa fii fericit, tu si copiii tai dupa tine, si sa ai zile multe in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau pe vecie. (Deut.4:40) :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-Bsss- Tuturor Iata ca am trecut Cu bine si Ziua De Azi!! La Setari la Categoria Zambareti am adaugat Zambareti Noi .s5. Dati la Ultima Pagina!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Şi acum, te rog, Doamnă, nu ca şi cum ţi-aş scrie o poruncă nouă, ci cea pe care am avut-o de la început: să ne iubim unii pe alţii! (1ioan 1:5) -oozi-
-
Pagina 143 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 143 | Salvatorul
meniu prim
Răbdarea: O formă mai mică de disperare deghizată în forma unei virtuţi. (Ambrose Bierce)