Arhivă toate mesajele instant administratori

David93
-David93 -
Deci, ca unii care, prin ascultarea de adevar, v-ati curatit sufletele prin Duhul, ca sa aveti o dragoste de frati neprefacuta, iubiti-va cu caldura unii pe altii, din toata inima; (1 Petru,1:22).
David93
-David93 -
Este vreunul printre voi bolnav? Sa cheme pe prezbiterii (sau: batranii) bisericii; si sa se roage pentru el, dupa ce-l vor unge cu untdelemn in Numele Domnului. (Iacov,5:14).
David93
-David93 -
Cine strange vara, este un om chibzuit, cine doarme in timpul seceratului este un om care face rusine. (Proverbele,10:5).
David93
-David93 -
Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o ceara de la Dumnezeu, care da tuturor cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data. (Iacov,1:5).
David93
-David93 -
Numele Domnului este un turn tare; cel neprihanit fuge in el, si sta la adapost. - (Proverbele,18:10).
David93
-David93 -
Cine lucreaza cu o mana lenesa saraceste, dar mana celor harnici imbogateste. (Proverbele,10:4).
David93
-David93 -
Eu sunt sarac si lipsit: grabeste sa-mi ajuti, Dumnezeule. Tu esti ajutorul si Izbavitorul meu: Doamne, nu zabovi!(Psalmii,70:5).
David93
-David93 -
Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea, pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu te-ngrijora atunci cand valurile sunt tot mai mari si barca credintei tale se clatina tot mai mult, ci aminteste-ti ca El este ocrotirea ta care te scoate din necaz si te inconjoara cu cantari de izbavire.
David93
-David93 -
Un cuvant spus la vremea potrivita, este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint. - (Proverbele,25:11).
-
Pagina 153 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 153 | Salvatorul
meniu prim
Căci cine iubește viața, și vrea să vadă zile bune, să-și înfrâneze limba de la rău, și buzele de la cuvinte înșelătoare. ( 1 Petru 3:10 )