Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Caci sunt bine incredintat ca nici moartea , nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici adancimea, nici inaltimea, nici o alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este in Isus Cristos, Domnul nostru. Romani (8:38-39)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele, şi El m-a mântuit.” (Isaia 12:2)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.pioonm. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!
Netzya
-*Netzya -
Dumnezeu merge in fata ta ca un ghid, in spatele tau ca un protector si langa tine ca un prieten.:)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Pacea domnului isus haru domnului isus sa va insoteasca dragostea lui cea mare care intrece orce pricepere nadejdea lui sa va deie bucurie in duhul sfant nui mai mare bucurie cand esti cu isus Este Cel Mai Bine:)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Suntem săraci pentru că în loc să iertăm, părăsim. În loc să cunoaştem, judecăm. Pentru că uram, în loc să iubim. Pentru că ascultăm, dar nu înțelegem. Pentru că privim,dar nu vedem. :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Tu esti bucurie Esti sursa de iubire Izvor de bunatate, esti Tu ma coplesesti Locuiesti in mine Sa dau si eu iubire S'arat doar bunatatea Ta Prin viata mea ALTORA !!!
David93
-David93 -
pace tuturor
David93
-David93 -
pace tuturor
-
Pagina 162 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 162 | Salvatorul
meniu prim
Mai bine să suferi tu din cauza adevărului decât să sufere el din cauza ta.