Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ai primit Duhul Sfânt?

Domnul Isus să te binecuvinteze, pentru că Dumnezeu ti-a dat darul Duhului Sfânt.

Intră
Nici eu nu L-am primit:( Trebuie sa luptam sa primim Duhul Sfant. Ma refer ca trebuie sa ne luptam cu pacatul.

Intră
Dumnezeu este atotputernic. El a lucrat in viata mea, mi-a dat intelepciune sa citesc si sa scriu, mi-a aratat calea adevarata. Eu ma incred in El din toata inima mea. Incredeti-va si voi in Dumnezeu si veți vedea cum Dumnezeu va lucra cu viata voastra.

Intră
Eu inca nu L-am primit, dar cei care L-ati primit, rugați-vă mult lui Dumnezeu sa nu vi-L ia inapoi.

Intră
Da, vei primi Duhul Sfant cand il primesti si pe Isus. Ajuta-ne, Dumnezeule atotputernic, sa primim Duhul Sfant de la Tine!

Intră
Dumnezeu si Fiul Sau, Isus, cunoaste inima ta si numai El decide daca te va boteza cu Duhul Sfant, dar noi trebuie sa staruim si sa ne rugam mult si sa-i cerem Domnului fara indoieli, si Domnul ne va da si ne va boteza cu Duhul Sfant.

Intră
Amin. Știu că Domnul este mare. Eu sunt neștiutor de carte, adică nu știam să citesc, și Domnul slavei mi-a dat intelepciune să citesc. Așa cred că mă va boteza și cu Duhul Sfânt. Slavă Lui!

Intră
Asa vreau sa fac. O sa caut si o sa ma duc sa staruiesc dupa Duhul Sfant.

Intră
Asa o sa fac si eu. O sa starui in rugaciune si post, si poate Domnul mi-L va da si mie. Slava Domnului!

Intră
Eu ma intreb, voi cum ati primit Duhul Sfant, si eu nu? Oare de ce eu sunt botezat in apa de noua ani si nu am primit Duhul Sfant pana acum? Eu cred in Duhul Sfant, dar ma intreb: de ce nu-L primesc?

Intră

Pagina 1 din 2
Forum >> Botezul >> Topic * Ai primit Duhul Sfânt? >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ai primit Duhul Sfânt? | Salvatorul.ro
meniu prim
O conversaţie cu un om întelept valorează mai mult decât studierea unor cărţi deosebite timp de o lună.